tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Metropol tegels

metropolMaak kennis met de onvervalste allure van de diverse Metropol tegels die wij in ons assortiment voor u in petto hebben. De tegels van Metropol worden in Spanje geproduceerd, waarbij hun innovatieve kracht tot altijd weer nieuwe designtegels leidt. De Metropol vloer- en wandtegels zijn met name geschikt voor badkamers en aparte toiletruimtes die daardoor een schitterende uitstraling krijgen. Metropol tegels maken het verschil!

Tegelseries Metropol

De bijzondere kleurtoepassingen in de diverse tegelseries van Metropol lijken wel oneindig. Met maar liefst 46 verschillende series in tegels, valt er genoeg te kiezen. Voor allerlei badkamerstijlen zit er altijd een tegelserie tussen die aansluit bij uw persoonlijke smaak. De meest voorkomende tegelmaten zijn 41 x 41 en 33 x 33. Of u nu voor de serie Afrika, Blues, Cromat of Domus kiest of voor de tegelseries Cirrus, Rialto of Tokyo, over de hoogwaardige kwaliteit van de keramische tegels van Metropol hoeft u in ieder geval nooit in te zitten.

Keuze bepalen?

Voor de Metropol tegels geldt wel dat hun assortiment zo uitgebreid is, dat een voorselectie met betrekking tot uw persoonlijke voorkeur vaak beter werkt. Wanneer u van te voren aan ons duidelijk maakt in welke hoek wij het moeten zoeken, regelen wij voor u alvast enkele tegelmonsters.

logo metropol

Onze merken