tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Grespania vloer- en wandtegels

grespaniaReeds 30 jaar zijn de Grespania vloer- en wandtegels een zeer gewild product. Door de constante innovatie weten zij zich kwalitatief steeds verder te ontwikkelen. Met meer variatie en veelzijdige toepassingen bieden zij meer ruimte voor een persoonlijke stijl. De onbegrensde mogelijkheden van hun keramiek kent nauwelijks grenzen. Voor een bezoek aan onze tegelshowroom in Knegsel kunnen wij deze stelling zeker onderbouwen.

Coverlam

De maximale kwaliteit van de keramische vloer- en wandtegels uit zich in de verschillende toepassingen die als ongekend innovatief bestempeld kunnen worden. Een bijzonder voorbeeld is het speciale Coverlam, een laminaat gemaakt van 3 mm dik porcelanico. De gerectificeerde delen van maximaal 3000 x 1000 mm kunnen op elk gewenst formaat gesneden worden. Voordelen zijn, dat ze flexibel, slijt-, vorst- en vuurvast zijn, en bestand zijn tegen chemische invloeden en UV-straling.

Vloer- en wandtegels van Grespania

Voor wat betreft de keramische tegels is de keus zeer gevarieerd. Voor de vloertegels heb je allerlei verschillende soorten 30 x 30 tegels van een hoogwaardige kwaliteit, zoals Barka, Chelsea, Comet, Jolly, Kazan, Murano, Street, Talavera, Turkan en Tutsi. De wandtegels worden aangeboden in twee maten. Antares, Aranjuez, Arte, Asia, Bauhaus, Chicago, Colombia 60 en Delft zijn verkrijbaar in de maat 30 x 60. Antartida, Bahamas, Castilla, Danubio, Dinamarca Folkstone 90, Futura, Hela, Lino, London, Nepal, Sarek en Suecia worden verkocht in de maten 30 x 90.

logo grespania

Onze merken