tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • warm

  warm

 • welbehaaglijk

  welbehaaglijk

 • weldadig

  weldadig

 • 1
 • 2
 • 3

Wanders kachels en haarden

wandersVan de hoge kwaliteit van de diverse Wanders kachels en haarden raakt u ongetwijfeld onder de indruk wanneer u komt kijken in onze uitgebreide en sfeervolle showroom in Knegsel. Een oer-Hollands product waar de grootste aandacht aan is besteed en wat als merk voor haarden en kachels door ons sterk vertegenwoordigd wordt. De gashaarden en houtkachels van Wanders vormen samen een prachtige collectie sfeerhaarden, waarbij u absoluut zult genieten van het schitterende vlammenspel.

Gashaarden van Wanders

Voor wat betreft de verschillende uitvoeringen van gashaarden kunt u kiezen uit vrijstaande, hangende en inzet modellen. Voor vrijstaande haarden zijn de Balsa en Solea uitvoeringen zeer fraai van vorm. Inbouwhaarden als Cocos, Kanda, Square, Orsanne en Venegance zijn ook prachtig. Voor hangende haarden kunt u kiezen uit de modellen: Black Stealth, Square en Steel.

Wanders houtkachels

Voor houtkachels van Wanders zijn er maar liefst 30 modellen in omloop; van hangend, inbouw tot vrijstaand. De hangende en vrijstaande kachels zijn relatief eenvoudig te installeren. Voor de inbouwhaarden geven wij u graag advies omtrent ombouw, afwerking en van welke materialen u daarbij gebruik kunt maken. Ook het installeren van uw inzethaarden en de complete afwerking kunnen wij desgewenst voor u uitvoeren.

logo wanders