tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Hüppe Douchewanden

Wal-in-zijwand-aangepastSanidrõme is blij met de verfijnde kwaliteit van haar Hüppe douchewanden. Een douchewand van Hüppe functioneert en presteert optimaal en voldoet aan alle verwachtingen. In onze badkamershowroom in Knegsel kunt u zien op hoeveel manieren de verschillende douchewanden kunnen worden toegepast. De geweldige eigenschappen zijn voor onze klanten vaak doorslaggevend. Bent u toe aan een nieuwe badkamer of doucheruimte is de aanschaf van een Hüppe douchewand zeker de moeite van het overwegen waard.

Douchewanden van Hüppe voor het juiste accent

Iedereen heeft persoonlijke wensen. Zeker wanneer het aankomt op de inrichting van uw badkamer. Wanneer uw doucheruimte een douchewand nodig heeft moet elk detail kloppen. Bij het in kaart brengen van uw wensen kunnen we in overleg achterhalen waar het accent op moet komen te liggen. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar functioneel en onopvallend of moet u douchewand juist opvallen met geraffineerde details. De vorm, kleur en de instapmogelijkheden worden ook met u doorgenomen.

Tot in detail afgewerkt

Wanneer alles eenmaal duidelijk is, dienen de door uw uitgekozen douchewanden nog geïnstalleerd te worden. Gelukkig weten wij ook als installateur raad met het brede aanbod van Hüppe en wordt alles perfect tot in elk detail afgewerkt!

logo huppe

Onze merken