tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Badkameraccessoires

Met de verschillende badkameraccessoires wordt de uitstraling van elke badkamer versterkt.. Zeep, toiletrol, handdoeken, shampoo of lotion moeten toch een plekje krijgen. Waarom zou u niet kiezen voor een visueel fraai uitgevoerde badkameraccessoire, die naast stijlvol ook functioneel heel goed van pas komt? Bij Van de Ven Sanidrõme in Knegsel heeft u de keus uit allerlei soorten badkameraccessoires die geheel aansluiten bij uw badkamerstijl.

Merken in badkameraccessoires

Onze showroom heeft speciaal voor de badkameraccessoires bepaalde merken in huis die qua stijl en functionaliteit hun naam meer dan waarmaken. Zo zijn de Emco badkameraccessoires bekend vanwege hun design en functionaliteit. Het merk Keuco hanteert harmonieuze vormen in verschillende badkamerstijlen, met name gericht op praktisch comfort voor de senioren. Terwijl badkameraccessoires van Geesa juist weer uitblinken door hun gevarieerde vormgeving, met vaak ook slimme oplossingen voor iedere badkamer.

Welke smaak heeft u?

Onze showroomadviseurs proberen samen met u te achterhalen waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. U persoonlijke stijl kan op die manier, tijdens het installeren van uw badkamer, doorgetrokken worden, waardoor een harmonieus geheel ontstaat waar u jarenlang van kan genieten. Badkameraccessoires zijn wat dat betreft een onmisbaar onderdeel die voor de ‘finishing touch’ van uw badkamer zorgen. Kom langs om te kijken in onze badkamershowroom!