tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Grohe Douchegarnituren + Kranen

Grohe-F-digital-DeluxeBadkamergenot begint direct te werken met douchegarnituren en kranen van Grohe. Een superieur merk met een scala aan mogelijkheden. Dit geldt voor de douchegarnituren, maar niet in de laatste plaats voor haar badkamerkranen in velerlei stijlen. Ongekend goede en duurzame kwaliteit waar u lang van kan genieten, voor elke smaak en portemonnee. Douchekranen, badkranen en wastafelkranen, Grohe heeft het allemaal!

Douchegarnituren van Grohe

Grohe kan op elke douchewens inspelen, dankzij allerlei verschillende soorten douchegarnituren. De series van Rainshower of Power & Soul zijn zeer speciaal en bezorgen u een aangename douchebeleving. De Grohe F-Digital Deluxe is helemaal het toppunt. Naast muziek, bediend via uw iPod, kunt u ook licht en stoom aan uw doucheruimte toevoegen.

Grohe badkamerkranen

Een douchekraan, badkraan of kraan voor de wastafel, met Grohe badkamerkranen komt u dankzij de hoogwaardige kwaliteit nooit bedrogen uit. Met een enorm productassortiment kranen voor werkelijk elke badkamerstijl. Bijzondere aandacht verdienen de verschillende soorten thermostaatkranen waarmee direct al de favoriete watertemperatuur geregeld kan worden. Kom langs in onze badkamershowroom in Knegsel en laat u uitgebreid informeren over welke kraan het beste aansluit bij uw badkamerwensen.

logo grohe